Sprog
 

Anvendelsesområder

Uanset om det drejer sig om et trafikskilt, en carport, en stor event-hal, et hegn eller opstilling af et kæmpe solcelleanlæg, giver KRINNER's skruefundament en bred vifte af anvendelsesmuligheder med den største stabilitet, effektivitet og bæredygtighed - helt uden at grave og uden beton.

 

At bygge med træ er en bæredygtig og fremtidsorienteret løsning. Valget af KRINNER skruefundamentet er en naturlig konsekvens.
> mere

 

Spar tid og penge, skaf kunder og nye markedsandele. KRINNER skruefundamentets hurtige og nemme installation giver enorme muligheder for besparelser.
> mere

 

Hurtig, sikker og miljøvenlig optimering af bybilledet, sammen med omkostningsbesparelser. KRINNER skruefundamentet muliggør målrettet byggeri uden store byggepladser.
> mere

 

Med op til 3,5 meters installationsdybde for en skrue og KRINNER skruefundamentets høje kvalitet er det muligt at opføre selv større bygninger inden for en meget snæver tidsramme.
> mere

 

Have-, industri- eller sikkerhedshegn. Til beskyttelse, til dekoration eller af sikkerhedsgrunde. KRINNER's skruefundamenter, som er udviklet specielt til byggeri af hegn, åbner op for ubegrænsede muligheder for en rationel gennemførelse af ethvert projekt.
> mere

 

KRINNER har udviklet special- og storfundamenter til alle de trackingsystemer, der er kendt på markedet. Kompatibilitet er en vigtig del af denne systemteknik.
> mere

 

Kontaktoplysninger

 

Nemt Fundament

Rune Roepstorff Nissen
Gammel Hareskovvej 279
Hareskovby
3500 Værløse

E-mail: rune(at)nemtfundament.dk
Telefon: +45(0)2872 7306