Sprog
 

Beskyttelse af personlige oplysninger

For KRINNER Schraubfundamente GmbH og Nemt Fundament Aps er beskyttelsen af dit privatliv af allerstørste betydning. Derfor er overensstemmelse mellem lovbestemmelser for databeskyttelse og vores praksis selvfølgelig for os. Derfor er det vigtigt for os, at du altid ved, hvornår vi gemmer hvilke data og hvordan vi bruger det.

Vi behandler personoplysninger, som indsamles under besøg på vores hjemmesider i overensstemmelse med de juridiske bestemmelser, der gælder for de lande, hvor de websider forvaltes.

Når du besøger vores hjemmeside, gemmer vores webserver automatisk navnet på din internetudbyder, det websted, hvorfra du besøger os, de websteder, du faktisk besøger, samt dato og tidspunkt for dit besøg. Når du besøger vores hjemmeside KRINNER Schraubfundamente GmbH modtager vi brugerdata, der er gemt af hensyn til sikkerheden og kan tillade identifikation (IP-adresse, dato, tid og viste sider).

De lagrede data anvendes udelukkende til statistiske formål. Videregivelse til tredjemand til kommercielle eller ikke-kommercielle formål, finder ikke sted.

Personlige data vil kun blive indsamlet af KRINNER Schraubfundamente GmbH, hvis du aktivt kommunikerer direkte med os, fx via e-mail. Yderligere personlige data gemmes kun, hvis du frivilligt accepterer dette.  For eksempel i forbindelse med en registrering, en undersøgelse, en konkurrence eller i udførelse af en kontrakt.

Alle personlige oplysninger der indsamles i overensstemmelse med den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger, gør vi kun for at forbedre service med hensyn til rådgivning og støtte af vores kunder gennem behovsbaseret produktdesign, og for at beskytte legitime forretningsmæssige interesser.

Vi bruger dine personlige oplysninger i forbindelse med produktgrupper ordrer inden for KRINNER Schraubfundamente GmbH og dets tilknyttede selskaber. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjemand, medmindre vi har fået dit udtrykkelige samtykke. Vi sætter pris på den tillid, du viser os, og vi anvender stor omhu for at beskytte dine personlige oplysninger.

Vi bruger ikke cookies.

Vedrørende indhold af andre hjemmesider, som du kan få adgang til gennem vores links, påtager vi os intet ansvar.