Sprog
 

Filosofi

KRINNER’s skruefundamenter har været anvendt i Tyskland siden 1994, hvor de blev opfundet af Klaus Krinner.

Skruefundamenterne fra KRINNER er en ægte nyskabelse inden for moderne professionelt byggeri. Kendetegnende for KRINNER er innovative ideer samt veludviklet og gennemtestet funktionalitet bygget ved hjælp af optimerede processer i et bæredygtigt og respektfuldt forhold til naturen.

Vores skruefundament har en meget klar klimaprofil: Stålet er af højeste kvalitet og fremstillet i EU af mindst 75 procent genbrugsstål. Fabrikken, der ligger i Bayern, anvender solenergi i produktionen af fundamenter, og selve byggeprocessen med skruefundamenter er meget klimavenlig.

Vores mål er konstant at udvikle nye højkvalitetsprodukter, som revolutionerer markedet med nye standarder, og som derudover skåner vores miljø.

Nemt Fundaments mission er at udbrede og sælge kvalitets-skruefundering i vores forhandlerområde til gavn for både kunder og klima.

Hos Nemt Fundament bygger vi videre på KRINNER’s principper om kvalitet, sikkerhed, service og seriøsitet i salget af vores produkter. Vi har desuden et stort fokus på data og dokumentation. Vi arbejder professionelt med de faglige udfordringer, som fagfolk og private oplever i forbindelse med fundering.

Nemt Fundament kendes på ubetinget kvalitet og fleksibel service. Vores korte beslutningsgange fremskynder gennemførelsen af projekter, og vi kan derfor garantere hurtige reaktionstider.

De bedste ideer er enkle. Enkle at anvende, enkle i deres funktion. Ganske enkelt gode.